Selecteer een pagina

About

We zitten met z’n allen midden in deze wereldwijde coronacrisis. Mijn medeleven gaat dan ook allereerst uit naar iedereen die persoonlijk geraakt is door het virus. Het doet mij heel veel pijn, want je wilt en moet stilstaan bij wat er in de basis het meeste toe doet: gezondheid, goed zorgen voor jezelf en elkaar. Aan de andere kant moeten we ook weer door. We zijn allemaal op zoek naar een balans daarin.

Ook ik ben als ondernemer getroffen door de coronacrisis. Al mijn opdrachten zijn on-hold gezet en ik kan mijn verdere ondernemersplannen voor dit jaar voorlopig uitstellen.

Toen dat allemaal tot mij doordrong, zag ik het even niet meer zitten. De enige schrale troost die ik heb, is dat ik niet de enige ben die in deze nachtmerrie is beland. Hoe overleef ik deze bizarre periode en hoe kan ik tegelijkertijd anderen helpen?

Deze vragen hebben mij aan het denken gezet en daardoor kwam ik op het idee om de movement #BeatCorona2020 op te starten. Op sociale media was ik al gestart met een ‘Stop met hamsteren’-campagne en hier kreeg ik allerlei positieve reacties op. Ook deelde ik foto’s van wat ik elke dag kookte, om anderen te inspireren vooral gezond te blijven eten. Vanuit mijn bedrijf It’s Me – How About You, wat zich met name op jongeren richt, zette ik een actie op om influencers te vragen om jongeren het goede voorbeeld te geven, door de social distance-periode vooral draaglijk en gezellig te maken.

Aangezien ik in april zou starten met de productie van mijn sneakerlijn YUMPP had ik directe lijnen met producenten in Portugal. Ik benaderde ze of het mogelijk was om een t-shirtlijn op te zetten voor #BeatCorona2020. Helaas kon de laatste fabrikant, waar ik een productie mee kon draaien, op 20 maart de deuren sluiten en moest ik overschakelen naar plan B. Met de BeatCorona2020-collectie wil ik, zover als mogelijk is, een positieve vibe creëren omtrent het virus en ons dagelijkse leven nu. Want wat er ook nog gebeurt, het leven gaat gewoon door en zal op een gegeven moment weer opgepakt worden, zoals wij dat gewend waren.

Op dit moment wordt er heel veel van ons verwacht vanuit de overheid en door de opgelegde maatregelen. Zowel privé als zakelijk. En dat mag best uitgedragen worden op een leuke, hippe en positieve manier.

 

Daarnaast wil ik anderen inspireren en motiveren om niet op te geven. Laten we elkaar helpen en onze netwerken, kennis en krachten bundelen om deze tijd samen te overbruggen.

Liefs,
Geeta Girdhari
#BeatCorona2020
Together we can

BeatCorona 2020 collectie

In deze donkere dagen willen we met onze #BeatCorona2020-collectie licht in uw huiskamer brengen. Ook al ziet het er nu somber uit, ooit zullen we weer het licht aan het einde van de tunnel zien. Samen schrijven wij een stukje geschiedenis en onze (klein)kinderen zullen zich deze coronacrisis jaren later nog steeds herinneren, erover praten en het doorvertellen.

Voor de #BeatCorona2020-collectie hebben we populaire oneliners van sociale media verzameld en uitgebracht op t-shirts en accessoires, om deze sombere tijd toch op een positieve manier door te komen. Deze collectie zullen wij stap voor stap uitbreiden. We hebben gekozen voor een collectie met neon kleurige designs.

Partnerprogramma

“Het meest bijzondere aan deze tijd is dat we meer dan ooit fysiek gescheiden zijn van elkaar, maar we voelen ons ook erg verbonden met elkaar. We moeten dit samen doen.” Hierdoor bedacht ik onze partnerprogramma. Je kunt op twee manieren als partner bijdragen aan #BeatCorona2020.

Meewerkend partner

Ben je student, influencer of een inspirerende ondernemer met een warm en groot netwerk, die nu ook zonder inkomen thuis zit? Wij bieden middels een affiliate-programma de mogelijkheid om partner te worden en mee te helpen met de verkoop van onze producten.

Stuur een bericht via het contactformulier. Na een telefonische kennismaking zullen wij je stap voor stap uitleggen hoe je partner kunt worden en wat de verdiensten zijn. We verwachten geen investering, enkel enthousiasme en inzet. Wij zullen jouw bestellingen bijhouden, verwerken en versturen.

Nadat alle retourzendingen dertig dagen na aankoop verwerkt zijn, krijg jij je commissie uitbetaald op de door jouw opgegeven bankrekening.

Netwerk partner

Op ons platform bieden we ondernemers de mogelijkheid om hun logo te plaatsen. Het doel is om samen een vuist te vormen tegen het coronavirus en elkaar te helpen. Hiermee creëren we exposure voor alle ondernemers aangesloten op het platform. Ook na de lockdown-periode zullen we elkaar nodig hebben om de boel weer op te starten.

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor, maar met #BeatCorona2020 niet. Samen kunnen we elkaar adviseren, helpen, steunen en kijken naar andere of nieuwe mogelijkheden. Samenwerken en samen sterk zijn, is hier dan ook van groot belang. Om te voorkomen dat er allerlei ondernemingen uit dezelfde branche geplaatst zullen worden, maken we een selectie uit de aanvragen per regio. We zullen je logo plaatsen op ons platform, met de doorklikfunctie naar je website of email.

Neem contact op via het contactformulier en vermeld duidelijk dat je geïnteresseerd bent in het netwerkpartnerprogramma. Na een telefonische kennismaking zullen we je vragen om een logo te mailen en plaatsen we dat op ons platform.